Assortiment

Lingerie La Femme beschikt over een uitgebreid assortiment zodat elke vrouw bij ons het perfecte product kan vinden. Wij verkopen exclusieve lingerie, bad- en nachtmode en tricotage, de basis die elke vrouw in haar kast moet hebben. Links op de pagina kunt u verder klikken naar de mode waar uw interesse naar uitgaat.

Lingerie

De lingerie van La Femme is vrouwen op het lijf geschreven. Wij bieden verleidelijke en exclusieve merken aan zoals Marie Jo, Simone Pèrèle en Prima Donna. Iedere vrouw kan bij ons de bh vinden die bij haar figuur past; bh’s tot en met cup I zitten standaard in ons assortiment. Bekijk onze merken »

Nachtkleding en badmode

Lingerie La Femme heeft een breed en exclusief nachtkledingassortiment, wat ons tot een unieke speler in Zeist en wijde omtrek maakt. Wij bieden het grootste assortiment nachtmode aan, uiteraard van de beste kwaliteit.
Onze badmodecollectie is eveneens zeer uitgebreid en is het hele jaar door verkrijgbaar. Bekijk merken nachtkleding » | Bekijk merken badmode »

Mammacare

Borstkanker, een operatie en het verlies van (een deel van) een borst zijn ingrijpende gebeurtenissen met de nodige lichamelijke en emotionele gevolgen. Een borstprothese is een emotioneel beladen hulpmiddel, dat een belangrijke rol speelt in het herwinnen van het zelfvertrouwen. Het team van Lingerie La Femme vindt het dan ook zeer belangrijk om u persoonlijke begeleiding en aandacht te geven. Wij nemen samen met u ruim de tijd voor het aanmeten van een optimale prothese. Bekijk merken mammacare »

Tricotage

Elke vrouw wil ik er ook in ‘basic’ ondermode op haar best uitzien. Dat kan bij Lingerie La Femme. Onze tricotagecollectie bestaat onder andere uit slipjes en tops met een perfecte pasvorm en optimaal comfort. Bekijk merken tricotage »