Mammacare

semhBorstkanker, een operatie en het verlies van (een deel van) een borst zijn ingrijpende gebeurtenissen met de nodige lichamelijke en emotionele gevolgen. Een borstprothese is een emotioneel beladen hulpmiddel, dat een belangrijke rol speelt in het herwinnen van het zelfvertrouwen. Het team van Lingerie La Femme vindt het dan ook zeer belangrijk om u persoonlijke begeleiding en aandacht te geven. Wij nemen samen met u ruim de tijd voor het aanmeten van een optimale prothese.

2014-03-24_08h29_24

Ruim assortiment borstprotheses

Lingerie La Femme biedt u de keuze uit een ruim assortiment borstprotheses van verschillende vormen en uiteenlopende materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij voeren onder andere de specialistische, gerenommeerde merken Anita CareAmoena en Silima. In het geval van een borstbesparende operatie leveren wij deelprotheses, die het verschil tussen beide borsten opheffen.

2014-03-24_08h31_53

Expertise en de juiste begeleiding

Bij de inkoop van onze lingerie- en badmodecollecties houden wij altijd rekening met uw wensen en mogelijkheden in uw huidige situatie. Wij begeleiden u graag tot in de details en met onze ervaring en expertise zullen wij het u zo comfortabel mogelijk maken. Al onze medewerkers zijn bovendien uitstekend opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo willen wij graag bijdragen aan een goed leven na uw operatie.

2013-12-16_07h03_49

Afspraak met persoonlijke aandacht

Het aanmeten van een borstprothese vraagt tijd, zowel voor de voorbereiding als tijdens uw bezoek. Daarom werken we het liefst op afspraak. In alle rust maken wij samen met u de beste keuze. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons binnenlopen, maar dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij ruimte hebben om u persoonlijk van dienst te zijn. U kunt bij Lingerie La Femme eens per twee jaar een nieuwe prothese aan laten meten.

Verzekerd van het beste

Lingerie La Femme is erkend door zorgverzekeraars voor het leveren van borstprotheses en daaraan gerelateerde artikelen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten, maar de frequentie ervan kan verschillen. Als uw afspraak is gemaakt vragen wij u om uw verzekeringspas en medische verklaring mee te brengen. Hierop moet duidelijk vermeld staan dat u een borstprothese nodig heeft en voor welke zijde. Wanneer u uw eigen bh en badpak meebrengt, kunnen onze coupeuses bekijken of we deze ook voor u kunnen aanpassen.

Zekerheid dankzij expertise en keurmerken

Ons vakkundige team staat voor u klaar met persoonlijke aandacht, begrip, voorlichting en passend advies. Lingerie La Femme voldoet aan de eisen van het Keurmerk SEMH, is Tri-Pro-Vita dealer-gediplomeerd Mammacare-leverancier en is lid van de belangenvereniging van borstprothese-leveranciers (BVBL).